Lesmaterialen bestellen

Voor aanvang van je opleiding moet je lesmateriaal bestellen. Boeken, digitale leermiddelen, kleding en soms zelfs een laptop. Cingel College werkt samen met Studers en Campusshop.nl.

Bestel je studiemateriaal via VanDijk.nl 
Cingel College werkt samen met Studers. Zo bestel je altijd het juiste studiemateriaal. 
Je boekenlijst staat voor je klaar. Snel, compleet en scherp geprijst. Nét wat makkelijker als je dit alvast hebt geregeld.  

Verkoop je oude boeken
Tentamens gehaald en je studieboeken niet meer nodig? VanDijk.nl koopt ze van je terug! Check welke boeken je kunt verkopen en hoeveel geld je kunt verdienen!

Goede laptopdeals voor je studie
Bij het Cingel College wordt het werken met digitale middelen gestimuleerd. Een groot gedeelte van het lesmateriaal wordt digitaal aangboden. En in veel lessen en projecten wordt gewerkt met een laptop.

Alle eerstejaarsstudenten die een opleiding Brood & Banket, Facilitair, Horeca of Toerisme BOL volgen, dienen bij aanvang van de opleiding te beschikken over een laptop. Om er voor te zorgen dat je laptop geschikt is voor de betreffende opleiding, moet je laptop aan de minimale eisen voldoen. Lees hier aan welke eisen de laptop moet voldoen.

Als je zelf een laptop bezit met de juiste specificaties kan je die natuurlijk gebruiken. Anders is het mogelijk om onder gunstige condities, een laptop met de juiste specificaties aan te schaffen bij de Campus Shop; www.campusshop.nl

Meer informatie?
Klik hier voor de informatiebrief aanschaf laptop.