Waar staan wij voor

Wij zijn trots op ons vak en onze school.

Als Cingel College willen wij jongeren een toekomst bieden door aandacht te hebben voor elkaar en naadloos aan te sluiten bij het werkveld. Dit hebben wij samengevat in onze merkpijlers; persoonlijke aandacht en modern vakmanschap.

Persoonlijke aandacht

Bij ons voel je je welkom. We zijn een kleinschalige school en kennen elkaar en onze studenten. Iedereen verdient aandacht en wij nemen dus voor iedereen de tijd. Wij werken samen met onze studenten, zij hebben hun eigen verantwoordelijkheid en wij begeleiden ze naar hun behoefte. Op het Cingel College maken we gebruik van elkaars kwaliteiten en helpen elkaar om samen op een hoger niveau te komen. De persoonlijke aandacht zie je ook terug in de manier waarop je benaderd wordt in onze school, het restaurant, de bakkerswinkel en de brasserie. Studenten worden er in getraind om aandacht te hebben voor de wensen en behoeften van de gast, klant, afnemer en elkaar en passen hier ook de dienstverlening op aan. Altijd en voor iedereen een vriendelijke groet bij het Cingel College.

Modern vakmanschap
We zijn trots op ons vak, het ontwikkelen van hoogwaardig vakmanschap op ieders niveau staat dan ook centraal binnen het Cingel College. Onze opleidingen worden in samenwerking met het bedrijfsleven ontwikkeld. Studenten staan hierdoor vanaf de start van de opleiding al met een been in de praktijk. Dit betekent voor studenten dat ze delen van het onderwijs volgen in de praktijk, vakspecialistische excursies krijgen en gastlessen van experts uit het werkveld volgen. Het diploma vormt daarom een kwaliteitslabel, een afgestudeerde van Cingel College wordt gezien als iemand die beschikt over actuele vakkennis en over de attitudes die gewenst zijn in de sector. Onze medewerkers draaien elk jaar mee in het bedrijfsleven om expert te blijven op hun vakgebied. Studenten en medewerkers die op hun vakgebied en niveau topprestaties laten zien, krijgen bij ons een speciale plek om anderen te inspireren ook het beste uit zichzelf te halen. Dit noemen wij de Cingel wall of fame.