Cingel-Topper 2014 bekend!!!


 

Maandag 26 mei 2014 - Vanaf januari breekt er binnen alle studententeams op het Cingel College altijd weer een spannende tijd aan. In de eerste maanden van het nieuwe jaar vinden namelijk de verkiezingen plaats van de Afdelingstoppers.
Studenten die uitblinken in vakkennis, die een voorbeeldrol in hun groep spelen, betrokken zijn bij de school, creatief, sociaal en ambitieus zijn, zetten we dan in de spotlights. Het team kiest vervolgens een Afdelingstopper en een jury van 6 personen kiest uit die 4 Afdelingstoppers uiteindelijk de enige echte Cingel-topper.
De Afdelingstoppers 2014 zijn:
- Monisha Asarfi (Toerisme)
- Robert Dekkers (Brood & Banket)
- Dariusz Gutkowski (Horeca)
- Koen van Kleef (Facilitair).

Gespannen luisterden deze kanjers die eigenlijk stuk voor stuk in aanmerking kwamen voor de prijs, tijdens een officiële zitting naar de juryrapporten. Daarna maakte de directeur, mevrouw Janus, bekend, dat Dariusz Gutkowski de titel Cingel-Topper 2014 achter zijn naam mag zetten.  
Te midden van gasten die op maandagavonden komen genieten van de kwaliteiten van de studenten van de Cas Spijkers Academie, waar Dariusz deel van uitmaakt , kreeg hij zijn prijs en de wisselbeker overhandigd. Zijn studiegenoten en docenten bedolven een glunderende Dariusz onder een warm applaus. De prijs is verdiend!

Nu is het aan Dariusz om op 18 september (tijdens de Opening van het ROC West-Brabant-schooljaar) de strijd aan te gaan met 7 andere MBO-Toppers om de titel ROC West-Brabant- Topper 2014 in de wacht te slepen.