Nieuwe horeca opleiding op Cingel College


 

Donderdag 6 oktober 2016 -

Het Cingel College start in samenwerking met de Vacansoleil Leisure Academy de nieuwe opleiding ‘Leidinggevende Bediening Internationaal (BOL, niveau 4). Studenten worden opgeleid tot gastheer of gastvrouw in de horeca voor de internationale recreatiebranche. De opleiding start in september 2017.

De unieke combinatie van theorie en praktijk maakt de opleiding extra aantrekkelijk. Gedurende het studiejaar nemen de studenten plaats in de schoolbanken, tijdens de aansluitende zomerperiode (het hoogseizoen in de recreatiewereld) volgt een internationale praktijkstage op een camping van Vacansoleil. 'Een opleiding met toekomstperspectief. Binnen de internationale recreatiebranche groeit de vraag naar goed opgeleide horecamedewerkers.' aldus Brigitte van Osch, directeur van het Vacansoleil Training Centre.


Open avond op donderdag 23 maart
Studenten die dromen van een internationale loopbaan in de horeca zijn op 23 maart van harte welkom op de open avond op het Cingel College van 17.00 tot 20.00 uur. Kijk voor meer informatie en de locatie op www.vacansoleilacademy.nl of op de website van het Cingel College www.cingelcollege.nl.