Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje


 

Donderdag 26 maart 2015 -

Koen Reinold van het Cingel College is de winnaar van de strijd om Het Lekkerste Brabantse Leerling Worstenbroodje 2015. De tweede plaats was weggelegd voor Lukas Pastoor uit Tilburg. Marleen Molenaar uit Hank heeft de derde plaats weten te bemachtigen.

Aan de strijd om Het Lekkerste Brabantse Leerling Worstenbroodje deden 42 leerlingbakkers mee van verschillende scholen. Er waren vijf finale plaatsen, die allemaal door Cingel studenten zijn bemachtigd.  De overige finaliseren waren Mayke van Bostel en Ans Aben. Mayke van Bostel en Ans Aben waren de andere twee finalisten van het Cingel College. Mayke van Bostel en Ans Aben waren de andere twee finalisten van het Cingel College.

De verkiezing tot Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje wordt jaarlijks georganiseerd door Scholengemeenschap De Rooi Pannen, Summa College, Cingel College in Breda, de Nederlandse Brood- en banketbakkers Ondernemers Vereniging en Omroep Brabant.

Ook benieuwd?
Zaterdag 28 maart a.s. om 19.45 uur zendt Omroep Brabant het verslag van de wedstrijd uit. In de uitzending, zijn ook de voorrondes, de strijd op de finaledag en de reacties van de winnaars te zien.