Horeca

Leerweg
BOL
BBL
Niveau
1 2 3 4
De Cas Spijkers Academie is een TOP-opleiding voor koks, die op het hoogste niveau in de horeca willen werken. Als rode …
Leerweg
BOL
BBL
Niveau
1 2 3 4
Als gastheer / gastvrouw zorg je ervoor dat gasten in een restaurant, brasserie of hotel een goede bediening krijgen en …
Leerweg
BOL
BBL
Niveau
1 2 3 4
 
Leerweg
BOL
BBL
Niveau
1 2 3 4
Als kok bereid je lunches en diners in een restaurant, brasserie, hotelkeuken of een instellingskeuken.
Leerweg
BOL
BBL
Niveau
1 2 3 4
Als ondernemer / manager heb je een leidinggevende functie in de horeca of kun je zelf een horecabedrijf starten.
Leerweg
BOL
BBL
Niveau
1 2 3 4
Wil jij een échte horeca-professionals worden? En lijkt het je geweldig om werkzaam te zijn in een internationale…
Leerweg
BOL
BBL
Niveau
1 2 3 4
Als gastheer / gastvrouw zorg je ervoor dat gasten in een restaurant, brasserie of hotel een goede bediening krijgen en …
Leerweg
BOL
BBL
Niveau
1 2 3 4
Als kok bereid je zelfstandig je lunches en diners in de keuken van een restaurant, brasserie, hotelkeuken of een instel…

Bruisende wereld van gastvrijheid |Uitdagend | Veelzijdig | Vakmanschap | Etiquette | Stijl | Discipline | Flexibel| Ondernemen | Initiatief |

Spreken deze woorden jou aan? Dan is horeca jouw passie!

Pop-up restaurants, huiskamerdiners, je kunt het zo gek niet bedenken of het is er tegenwoordig. Met onze Horeca opleidingen spelen we daarop in door onderwijs aan te bieden in de praktijk én deze in huis te halen.
Of je nu kiest voor het ondernemerschap, kok wilt worden of de voorkeur geeft aan de rol van gastheer of gastvrouw: in alle gevallen geldt dat vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke aandacht voor de gast voorop staat.

Horeca is veelzijdig. Je kent de cafés, restaurants en hotels, maar discotheken, congrescentra, motels, catering, attractieparken en partycentra behoren ook tot de horeca. Allemaal verschillende bedrijven, met verschillende gasten en met ieder eigen wensen. Een toerist die lekker wil genieten, de zakenman die snel en goed geholpen wil worden, het gezin dat een lekker dagje uit is of een groep vriendinnen die gezellig een avondje op stap is. Wat is er nou leuker dan mensen een heerlijke dag bezorgen en daar ook nog zelf plezier aan beleven? Het Cingel College maakt van jou een vakman /  vakvrouw die tot en met het hoogste niveau in de horeca aan de slag kan.

CAS SPIJKERS ACADEMIE
Zoals Cas Spijkers het zelf zei: “Goed koken is de basis, maar om de top te bereiken heb je meer nodig: warenkennis, beheersing van verfijnde kooktechnieken, leiding geven aan de brigade, goed calculeren, maar ook lef om iedere dag op topniveau te presteren en om iets nieuws te creëren. Dit is exact waar het om gaat als je studeert aan de Cas Spijkers Academie.

De Cas Spijkers Academy is een TOPopleiding voor koks, die op het hoogste niveau in de horeca willen werken. Als rode draad in de opleiding werk je nauw samen met chef-koks van sterrenrestaurants. Zij dragen via masterclasses hun kennis over aan jou. Op en top leren in én van de praktijk!


Cas Spijkers Academie tijdens Smaakvol Breda.