Menukaart Baroc

Wij heten u van harte welkom in ons praktijkrestaurant BAROC! Onze studenten en docenten hebben voor het schooljaar 2017 - 2018 smaakvolle en verrassende menu's samengesteld.

De kosten voor het menu bedragen:
drie-gangen menu: € 14,50
vier-gangen menu: € 16,50

BAROC RESTAURANT - CINGEL COLLEGE
Openingstijden
maandag t/m donderdag
18.00 uur tot 21.00 uur

Vanaf 7 mei is het restaurant gesloten in verband met het afnemen van examens.


MENU  10 - 14 april

Voorgerecht
Salade nicoise | mootje verse tonijn

Hoofdgerecht
Rosé gebraden eendenborst | geblancheerde brocoli | macaroni | gorgonzolasaus

Nagerecht
Parfait van yoghurt | seizoens fruit | saus van seizoensfruit


Menu 17 - 20 april

Voorgerecht
Gesauteerde kalfszwerik | salade van avocado en tomaat | frisee sla | frenchdressing

Hoofdgerecht
Op de huid gebakken gesauteerde makreel | gewokte spinazie met sjalot en knoflook | aardappelgratin | beurre blanc

Nagerecht
Panna cotta van witte chocolade | gemarineerde ananas | tuille van maanzaad | atsina cress

Menu 24 - 26 april

Voorgerecht
Rilette van verse zalm | gerookte zalm en kappertjes | crostini | crème van bieslook

Hoofdgerecht
Met brie en spinaie gevulde kipfilet | gewokte spinazie met sjalot en knoflook | pilav rijst | jus van soja en sesam

Nagerecht
Crème brûlee | seizoensfruit | tuille | atsina cress