Menu Cas Spijkers Academie

Op de maandag zwaaien de studenten van de Cas Spijkers Academie de scepter in het restaurant en serveren we wekelijks een exclusief vier-gangen verrassingsmenu voor € 29,50. Hieronder ziet u per week wat voor menu de chefs voor u hebben samengesteld.


Maandag 23 april

Bite:

Koekje van olijf met geitenkaascrème en paprikapoeder

 

Amuse:

Zoetzure rettich met spongecake van pistache, gepofte wilde rijst en mayonaise van groene curry

Afgelakte paling met venkelbrunoise, geïmpregneerde komkommer parels in zoetzuur steranijsolie, dashi creme en krokantje van de palinggraat

 

Brood:

Pitten- en zadenbroodjes met algenboter en roomkaas met truffel

 

Voorgerecht:

Grove tartaar van kreeft met avocado crème, lavendelmayonaise, ajax radijs, lamsoren, zeekraal, zoetzure gekleurde cherrytomaten, basilicumolie, segmentjes van grapefruit en saus van gerookte boter

 

Vegetarisch tussengerecht:

Witte asperge, groene asperge, zwarte quinoa, schuim van parmezaanse kaas, paddenstoelenmayonaise, dragonolie & geschaafde amandelen

 

Hoofd:

Hoender met wortel-sinaasappel crème, doperwten, peulen, bospeen, gnocchi met gepofte knoflook en salie, jus van gevogelte met kamille

 

Dessert amuse

Bavarois van druif, sorbet van aardbei en vlierbloesem, gel van vervenne, kletskop van honing, atsina cress en limoen

 

Dessert:

Panna cotta van eucalyptus met een afgeleerlaag van rabarber, gel van rabarber, sousvide gegaarde rabarber, creme van eucalyptus, ganache van gekarameliseerde witte chocolade, schuim van karnemelk, tuille van amandel en ijs moeraspirea

 

Friandises:

Mangorotsje met rode peper en dragonpoeder

Honingmarshmallow met bijenpollen en tijmsuiker

Macaron met vanille & passievrucht

Gianduja