Op de maandag zwaaien de studenten van de Cas Spijkers Academie de scepter in het restaurant en serveren we wekelijks een exclusief vier-gangen verrassingsmenu voor € 29,50. Hieronder ziet u per week wat voor menu de chefs voor u hebben samengesteld.
Maandag 23 april
Bite:
Koekje van olijf met geitenkaascrème en paprikapoeder
Amuse:
Zoetzure rettich met spongecake van pistache, gepofte wilde rijst en mayonaise van groene curry
Afgelakte paling met venkelbrunoise, geïmpregneerde komkommer parels in zoetzuur steranijsolie, dashi creme en krokantje van de palinggraat
Brood:
Pitten- en zadenbroodjes met algenboter en roomkaas met truffel
Voorgerecht:
Grove tartaar van kreeft met avocado crème, lavendelmayonaise, ajax radijs, lamsoren, zeekraal, zoetzure gekleurde cherrytomaten, basilicumolie, segmentjes van grapefruit en saus van gerookte boter
Vegetarisch tussengerecht:
Witte asperge, groene asperge, zwarte quinoa, schuim van parmezaanse kaas, paddenstoelenmayonaise, dragonolie & geschaafde amandelen
Hoofd:
Hoender met wortel-sinaasappel crème, doperwten, peulen, bospeen, gnocchi met gepofte knoflook en salie, jus van gevogelte met kamille
Dessert amuse
Bavarois van druif, sorbet van aardbei en vlierbloesem, gel van vervenne, kletskop van honing, atsina cress en limoen
Dessert:
Panna cotta van eucalyptus met een afgeleerlaag van rabarber, gel van rabarber, sousvide gegaarde rabarber, creme van eucalyptus, ganache van gekarameliseerde witte chocolade, schuim van karnemelk, tuille van amandel en ijs moeraspirea
Friandises:
Mangorotsje met rode peper en dragonpoeder
Honingmarshmallow met bijenpollen en tijmsuiker
Macaron met vanille & passievrucht
Gianduja