Menu Cas Spijkers Academie

Op de maandag zwaaien de studenten van de Cas Spijkers Academie de scepter in het restaurant en serveren we wekelijks een exclusief vier-gangen verrassingsmenu voor € 29,50. Hieronder ziet u per week wat voor menu de chefs voor u hebben samengesteld.

Op 8 januari 2017 serveren chef Lars Brandwijk en Pieter Schelling het volgende menu:
Voorgerecht: Zeebaars | Krab | Groene curry | Zuring
Tussengerecht: “Picalilly” | Mosterd | Aardappel
Hoofdgerecht: Patrijs | Foie gras | Kool | Linzen
Pre dessert: Ananas | Karamel | Aceto | Mascarpone
Dessert: Bergamot | Rijstepap | Oolong thee

Op 15 januari 2017 serveert chef Yari van den Bongard het volgende menu:
Voorgerecht: papaja |komkommer |advocado |coquilles|limoen |mosterd
Hoofdgerecht: runderlende |zachtgegaarde ossenstaart |rode kool | gnocchi| pastinaak | hollandaise.
Dessert: mango| duindoorbes |hangop | granité.