Aanmelden

Digitaal aanmelden

Je kunt je aanmelden voor een opleiding via het digitale aanmeldformulier. Je aanmelding wordt dan digitaal verwerkt en je ontvangt een bevestigings e-mail van ons dat je aanmelding ontvangen is. Je ontvangt tevens het verzoek om kopieën van aanvullende, verplichte documenten naar ons op te sturen. 

Digitaal Doorstroom Dossier

Als je je hebt aangemeld, dan hebben wij nog je doorstroomdossier nodig dat jij, je ouder(s) en je mentor/decaan invullen. Wij werken hiervoor met een Digitaal Doorstroom Dossier (DDD).

Regio West-Brabant
Zit je op het voorgezet onderwijs in de regio West-Brabant of in een andere regio waar de scholen voor voortgezet onderwijs ook met het DDD werken, dan ontvang je van je mentor een inlogcode voor het Digitale Doorstroom Dossier (DDD).

Overige regio’s
Zit je op het voortgezet onderwijs in een regio waar de scholen voor voortgezet onderwijs geen DDD hebben, ga dan naar de website www.digitaaldoorstroomdossier.nl en gebruik de activatiecode GW99Y6ZP om je doorstroomdossier aan te maken.

Het ingevulde Digitale Doorstroom Dossier (DDD) wordt bijvoorbeeld besproken tijdens een 'welkomstgesprek'. Pas als de intake en bijbehorende activiteiten zijn afgerond ben je ingeschreven.

Voor vragen kun je contact opnemen met de deelnemersadministratie op telefoonnummer 076 530 6000.