Toekomstige studenten

Heb jij de drive om een glimlach te toveren op het gezicht van een ander? Bezorg je iemand graag een fijne ontmoeting? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Op het Cingel College hebben studenten plezier in hun (toekomstige) vak. Ze zijn gastvrij, leergierig en sociaal. Iedereen heeft eigen kwaliteiten en een eigen persoonlijkheid. Jij ook! Op het Cingel College voegen we daar graag een flinke dosis vakkennis, praktijk en een goede beroepshouding aan toe. Alle ingredienten om trots te zijn op jezelf en je (toekomstige) vak. Op die manier zul je uitgroeien tot een unieke professional, die op zijn eigen niveau alle kansen krijgt in het bedrijfsleven of op het HBO.

Open Dagen
Wij ontmoeten jou graag op onze Open Dagen in januari.
Op de Open Dagen pagina vind je alle specifieke informatie, zoals de data, tijden en locaties.

Meeloopdag
Ben je 4e jaars vmbo-leerling? Dan kun je bij alle opleidingen ook een dagje meelopen met een Cingel-student, zowel in een praktijk- als theorieles. Zo ervaar je pas echt hoe je bij ons leert. Voor meer informatie en aanmelden, klik hier. 

Voorlichtingen bij jou op school
Om jou te helpen bij je keuze voor je vervolgopleiding op het MBO, staan er in het najaar en de winter diverse voorlichtingsbijeenkomsten gepland op VMBO scholen. Ook het Cingel College bezoekt diverse scholen om voorlichting te geven. Alle vragen met betrekking tot voorlichtingen, kunt u stellen door een mail te sturen naar: voorlichting@rocwb.nl