Decanen

We hopen u als decaan via onze website te informeren over ons college, onze opleidingen en ons onderwijs. Op deze plek publiceren we allerlei relevante en praktische informatie voor decanen. Zo vindt u onder andere het doorstroomdossier, informatie over de decanennieuwsbrief en onze brochure.  

Mist u nog informatie of heeft u vragen, bel 076 - 530 6000 of mail ons gerust op cingelcollege@rocwb.nl.


Meeloopdagen

Wie bieden 4e jaars vmbo-leerlingen de mogelijkheid om een dag mee te lopen met één van onze studenten. Zij volgen zowel theorie- als praktijklessen en beleven een echte Cingel schooldag. Voor meer informatie kunt u of de leerling contact opnemen met mevrouw N. van Ginneken, 076 - 530 60 00 of een e-mail sturen naar n.vanginneken@rocwb.nl.

 

Doorstroomdossier

Een leerling die zich definitief wil inschrijven voor een opleiding bij het Cingel College levert, naast het aanmeldformulier, het digitaal doorstroomdossier (DDD) in. Een deel van dit dossier wordt door de leerling zelf ingevuld en een deel dient door de decaan/ mentor/ leerlingbegeleider te worden ingevuld. De decaan/mentor bespreekt het decanendeel met de leerling, zodat de leerling bij de intake op de hoogte is van de inhoud van het dossier. 

Voor vragen kunt u contact opnemen met de deelnemersadministratie op telefoonnummer 076 530 6000.

Digitale nieuwsbrief

In de nieuwsbief leest u de ROC West-Brabant nieuwtjes en algemene informatie over de acht MBO-colleges van het ROC West-Brabant.
 
Wilt u ook op de verzendlijst van de decanennieuwsbrief, of heeft u suggesties voor of vragen over de inhoud van de nieuwsbrief? Mail deze naar marketingmbobreda@rocwb.nl
Ook suggesties voor informatie die u als decaan graag zou aantreffen op dit site-onderdeel horen we graag.