Nieuws

27 februari Vegafest in restaurant Baroc
maandag 19 februari 2018

Op 27 februari organiseren studenten een vegetarisch diner met het thema duurzaamheid. Je krijgt een welkomstdrankje en -hapje. En hierna wordt er een vier gangen diner geserveerd

Lees verder
Koksopleiding in top 3 beste van Nederland
dinsdag 19 december 2017

De Koksopleiding van het Cingel College is voor het tweede jaar op rij verkozen tot TOP-opleiding. De opleiding hoort bij de top 3 van Nederland.

Lees verder

Samenwerkingsverbanden

Onze opleidingen worden door docenten uit de praktijk en het bedrijfsleven ontwikkeld, hierdoor sta je vanaf de start van je opleiding al met één been in de praktijk. Dit doen wij door je een deel van het onderwijs in de praktijk te laten volgen, maar ook door je vakspecialistische excursies aan te bieden en gastlessen van experts uit het werkveld te laten volgen.

Het Cingel College is voortdurend op zoek naar samenwerkingsverbanden met bedrijven om onze studenten de mogelijkheid te bieden zich op zijn of haar eigen niveau te ontwikkelen als voorbereiding op het toekomstige werkveld.

Lunch en diner

Bij Cico restaurant Baroc

Het Cingel College beschikt over een eigen brasserie ’Bij CiCo’ en een restaurant ’Baroc’. Beide worden gerund door onze studenten. Onze gasten en studenten kunnen in de brasserie genieten van een lunch en in het restaurant van een diner, gericht op de tijd van nu.

Op maandagavond zwaait de Cas Spijkers Academie de scepter in de keuken. Als gast kun je dan genieten bij restaurant Baroc van een exclusief vier-gangen verrassingsmenu op sterniveau.

Reserveren

Instagram

Activiteiten
  • 08 maart
    Open avond
    Donderdag 8 maart 2018 opent Cingel College haar deuren voor toekomstige studenten, hun ouders/verzorgers en a
  • 13 maart
    Ouderavond Brood & Banket
    Dinsdag 13 maart 2018 is het ouderavond bij onze afdeling Brood & Banket. U kunt als ouders/verzorgers in
Bekijk alle activiteiten

Contact

Markendaalseweg 35

4811 KA Breda


076 530 60 00

cingelcollege@rocwb.nl